含羞草 在线 视频含羞草 在线 视频,制服空姐制服空姐

发布日期:2021年12月09日
Antislip tape

Antislip tape is een tape die vaak wordt gebruikt, zoals de naam al doet vermoeden, om het slippen van producten tegen te gaan. Antislip tape wordt vaak gebruikt voor gladde tegels buiten, of voor bijvoorbeeld zwembadvloeren. Door het gebruik van antislip tape wordt er een stroeve laag gecreëerd, waardoor uitglijden tot het verleden behoort. Er zijn diverse soort antislip tapes op de markt waar bijvoorbeeld overheen gelopen kan worden maar we hebben ook antislip tape speciaal voor op de werkvloer die bestand is tegen zwaar rollend materiaal. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Antislip tape toepassen

Vrijwel iedereen heeft het wel eens meegemaakt, het uitglijden op een ladder, het wegslippen van een gereedschapskist of het uitglijden over nat geregende tegels.
U kunt hier met onze antislip tape een einde aan maken. Tapir Tapes verkoopt diverse soort wrijvingstapes, waardoor u een stabiele basis kunt creëren.

Vormen en Afmeting

Wij kunnen dit in diverse vormen, lengte en breedtematen voor u produceren. Door onze unieke tape-configurator kunnen wij alle soorten tapes op maat voor u maken of dit nu om enkele meters gaat, of enkele honderden kilometers.
Mocht u nou niet precies weten welke anti-slip tape het best bij uw gebruik past, neem dan contact op met onze tape specialisten.

Wij staan elke werkdag voor u klaar om u van de juiste informatie te voorzien. Wij hebben vrijwel alle tapes op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

Antislip tape kopen

U kunt onze tapes tegen het slippen gemakkelijk aanschaffen via onze webshop. U bent dan verzekerd van een kwalitatief product dat lang meegaat. Kies uit het merk 3M, TESA of onze eigen geproduceerde lijn tapes, allen tegen scherpe prijzen leverbaar.
Kies het formaat dat voor uw toepassing geschikt is en wij zorgen dat u snel kunt genieten van een niet-slippend product!

Scroll to top